marți, 28 aprilie 2009

Cum am ajuns şi pe eBay

Ieri am aflat că unul dintre wallpaper-urile mele (mai exact, >>acesta<<) a ajuns, nici mai mult nici mai puţin decât pe eBay şi nu oricum, ci sub formă de mouse-pad. Cel care l-a scos la vânzare e un tip din Hong Kong, care fură poze de pe Photobucket şi le pune pe căni/tricouri/ceasuri de perete/mouse-pad-uri pentru a le vinde, aşadar nu sunt singura persoană căreia i s-au furat lucrările.
Şi totuşi, de ce nu mă indignează lucrul ăsta pe cât ar trebui? (Ştiu cum ar fi scos Lexis flăcări dacă era în situaţia mea *whistles*) Okay, well call me conceited if you will but stealing someone's work is also a form of flattery. În plus, tipul a lăsat tag-ul de copyright pe poză, aşadar cine o vede (că de cumpărat mouse-pad-ul, cine naiba?), ştie cel puţin de unde provine şi eventual, din curiozitate, poate intră şi pe site.
Şi totuşi, cât tupeu au unii... Mă mir că nu s-a plâns nimeni administratorilor site-ului, să îl facă să îşi scoată produsele de pe eBay. Ce-i drept, sunt poze luate de pe conturi publice de Photobucket, dar asta nu înseamnă că are dreptul să le folosească astfel. Cel puţin aşa cred... Oricum, nu pot să zic că mă deranjează, e doar... ciudat.
Almost forgot, link-ul către licitaţie: >>click<<
P.S. Da, am schimbat layout-ul blogului, dar nu va rămâne aşa, este numai ceva intermediar. Îmi doream unul care să permită mai mult scris pe rânduri. Still searching...

2 comentarii:

Ciprian D. spunea...

Just walking around! smile

Lexis spunea...

nasol, bataie de joc. si eu am patit faza cu organizarea, nu e normal... dar ce sa ii faci, cand depinzi de ei taci si inghiti sau scrii pe blog :))