sâmbătă, 14 februarie 2009

It's official: I Hate V-day

... and Valentine's Day hates me back!
Azi am avut ghinion cât pentru întregul an. După ce mi-au căzut în cap 3 baxuri de prosoape de hârtie în Metro (noroc că erau uşoare, ce dacă a fost martor un raion întreg, iar tipul care m-a ajutat să strâng prosoapele abia se putea abţine să nu râdă), mi-am prins părul în uscătorul de păr (noroc că nu a trebuit să tai nicio şuviţă ca să îl scot, still it was painful) şi lista poate continua, pot să spun că, pe lângă asta, vineri 13 a fost minunată.
De fapt, chiar a fost, ziua de 13 nu mi-a purtat niciodată ghinion, ci dimpotrivă. Oricum, e evident că e doar o superstiţie (una dintre cele mai persistente) şi precum toate superstiţiile, nu are nicio legătură cu realitatea. Mie totuşi îmi place să spun (şi uneori să cred) că numărul 13 îmi poartă noroc. Ziua de ieri ar fi o dovadă, din moment ce am aflat că am luat două examene pe care eram convinsă că nu o să le trec. Indeed, some miracles do come true.

2 comentarii:

Lexis spunea...

aia cu baxurile a fost nostima :)) da' nu da vina pe săracu' valentin că el săracu' aruncă cu săgeţi nu cu prosoape de hartie... sau poate aşa o fi mai modern.. nu ştiu, mai bine tac :))

Andreea.R spunea...

in mine arunca cu ce-i pica-n mana :))