miercuri, 18 februarie 2009

Deja a trecut un an

Tocmai mi-am amintit că în luna februarie, mai exact pe 23, "bloguşorul" meu împlinește un an. Sigur, nu se pun la socoteală tentativele anterioare de pe WordPress, începem numărătoarea după Blogspot - anul 1 d.B. so to speak. Un an plin de transformări; în momentul actual este cu totul altceva decât plănuisem iniţial să fie, nu ştiu dacă for the better or for the worst.
Ţin să precizez că nu scriu şi nu postez imagini cu scopul de a face site-ul cunoscut. Mai mult chiar, nici nu aş vrea să am foarte mulţi vizitatori şi de aceea nu îl promovez mai mult decât este necesar. Poate că va suna puțin egoist, dar blogul acesta există în primul rând pentru mine, iar dacă alţii vor să citească/vadă ceea ce am de spus sau de arătat şi eventual, au cuvinte de apreciere sau de critică (de preferat constructivă) la adresa lucrărilor mele, nu pot decât să mă bucur. Mi-am dat seama că nu aş putea scrie din obligaţie (poate de asta m-am răzgândit în legătură cu jurnalismul), iar un trafic mare pe site ar însemna tocmai asta, o obligaţie, responsabilitatea de a menţine viu interesul cititorilor. Ar trebui să abordez subiecte pe gustul publicului român (adică eventual despre Simona Sensual şi piticul porno), să devin un fel de Cancan online şi pentru ce? Nu mai bine rămân la mine acasă?
Oricum ar fi, cred că după atâta timp merită totuşi un nou design, se află pe lista mea de priorităţi!
Sper ca acest blog să mai reziste. Şi sper să mai rezist şi eu odată cu el.

2 comentarii:

Anonim spunea...

La multi ani in primul rand blogului. L-am descoperit acum pentru ca sunt pasionat de editare foto si searchul m-a dus la tine :)

Andreea.R spunea...

Mulțumesc frumos pentru urare!