marți, 17 martie 2009

Long time, no... posting

Acum realizez că nu am mai scris nimic de mai mult de o săptămâna pe blog. De fapt, realizez că nu am făcut mai nimic toată săptămâna asta. De câteva zile, încerc să prind din urmă Photoshopul, l-am cam abandonat în ultimul timp și se simte, parcă nu mai îmi iese nimic cum trebuie. Apropo de asta, tot gugălind după resurse pentru Photoshop, am dat de un site al unei tipe, unde își postase ea toate graficele. Am rămas absolut uimită când i-am văzut lucrările, acum îmi pare rău că nu am pus site-ul la Favorite (nici n-are rost să îl caut prin Istoric, e război la mine pe acolo). Anyway, mi-am dat seama că mai am MULT de lucru, că a cunoaște funcțiile programului nu e nici pe departe suficient - mai important e să fi creativ, ceea ce mi-a lipsit în ultimul timp. Nici nu îmi vine să mai îmi pun lucrările pe blog după ce am văzut graficele tipei aleia... Freakin' thing!

By the way, am făcut un wallpaper cu Adam Lambert (American Idol, season 8) pentru forumul lor oficial. După cum ziceam, nici nu mai îmi vine să îmi postez lucrările, dar o să o fac totuși. Măcar așa, hopefully, o să pot să zic peste un an, doi "Uite ce făceam atunci și unde sunt acum!".



By the way part II - că tot veni vorba de Adam, serios, omul ăsta e prea bun pentru American Idol! Vorba unora, ar fi mai bine să nu câștige concursul, pentru că asta i-ar îngrădi creativitatea, probabil ar face din el un pop-star (numai gândul mă înfioară). Oricum va fi remarcat de o casă de discuri, that's for sure. Seara trecută a fost uimitor, cel puțin din punctul meu de vedere. A interpretat Ring Of Fire (Johnny Cash) - mai exact, a schimbat melodia cu totul, ceea ce nu a fost pe placul tuturor. Mi-a plăcut cum a spus cineva, morbid într-adevăr, dar bine zis: 'I think Johnny is rolling in his grave... because he can't jump up and down with excitement.' Amazing vocals, fierce and possesed! Adam e genul love him or hate him. So what side are you on?

Scuzați calitatea, cei de la Fox au scos de pe Youtube toate versiunile decente, s-ar putea să dispară și asta în curând.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Cu scuzele de rigoare ca te contactam asa, dar deocamdata este o modalitate buna. Speram sa nu ne arunci intr-un colt.Apelam la oameni inteligenti si cunoscuti in blogosfera. Dupa ce vei citi acest comunicat, daca ai disponibilitatea sa te inscrii ar fi ok si cred ca ti-ar placea sa fii si un promotor al blogosferei bucurestene. Poate ne contactezi pe mail ( valecano@yahoo.com )sa discutam. Poti chiar sa ai propriul eveniment despre ceva anume …depinde doar de tine.
Acesta este comunicatul:
"Mesaj important pentru bloggerii din Capitala!
Pe 30 mai sarbatorim Ziua Bloggerilor Bucuresteni (ZBB). Vor avea loc concerte, video-proiectii, târguri de blogging, expozitii, vânzari de produse ale bloggerilor, petreceri etc.
Informatii si înscrieri pe ZBB-2009.RO.
Trimiteti mai departe mesajul sa circule in blogosfera. Multumim"

Nu este o competitie unde premiile se dau dinainte, vor fi doar oameni destepti acolo...