joi, 4 decembrie 2008



În general, nu pun mare preţ pe horoscop (decât dacă prezice ceva de bine :D ), dar sunt mândră de zodia mea. Spre deosebire de predicţiile din "n" ziare, care nu se adeveresc niciodată, mă regăsesc în caracteristicile zodiei mele în proporţie de 99% (cică gemenii nu pot ţine un secret, not true! prietenii mei pot să confirme), mi se potrivesc atât calităţile cât şi defectele, compatibilităţile cu celelalte zodii etc. Deci cine vrea să stie mai multe despre mine, tocmai a aflat un mare secret! Just kidding, of course.
Şi se presupune că motto-ul meu este: "Comunic cu o mare deschidere de spirit şi ascult părerea altuia. Îmi exprim din plin ideile şi dezvolt spiritul de discernământ." (sursa) Corect!
Eu de obicei sunt destul de sceptică şi, în mod normal, n-aş fi crezut nici în ruptul capului în ceva atât de îndepărtat de "real" precum cititul în stele, că până la urmă, asta înseamnă astrologia. Dar... uite că s-ar putea să nu fie numai atât. Dar de ce zic toate astea?... Poate pentru că este seară şi mă plictisesc şi... oh well, maybe I just felt like mentioning it.

2 comentarii:

ronin spunea...

...si cu cine fac gemenii casa buna? :)

Andreea.R spunea...

cel mai bine se inteleg cu balantele si cu varsatorii (eu as adauga si leii)
Thanks for stopping by :)