miercuri, 23 iulie 2008

A small self-analysis


Da, sunt geloasa, egoista si posesiva. Ca sa nu mai zic, sensibila. NU slaba, ci sensibila! Sunt foarte usor de ranit si iert, dar nu uit. De ce zic toate astea? Pentru ca daca stiu sa fac un singur lucru pe lumea asta, acela este sa ma autoevaluez. Imi cunosc fortele proprii, stiu ce pot si cat pot si vreau sa fiu sincera cu mine insami. Asta fac acum, sunt sincera cu mine insami (si cu cei care mai dau din cand in cand pe blogul asta).

Continuand sirul "dezvaluirilor", de asemenea mai sunt nehotarata, detasata, introvertita, paranoica, detest pitzipoancele, rasa umana si crestinismul (de altfel, toate religiile mi se par doar niste bullshit-uri, niste masini de manipulare in masa si daca ar exista intr-adevar un Dumnezeu, nu ar fi nevoie decat de o singura religie, pe care sa o dezvaluie chiar El, nu de cacaturi inventate de oameni preistorici).

Am si calitati, poate mai putine, dar trebuie sa am si calitati. Sunt modesta (si nu-i asa?), nu imi place sa ma laud, sunt calma, prietenoasa (cu cine consider eu ca merita), fidela (si astept acelasi lucru din partea celor din jur), devotata, responsabila, iubitoare de animale. Si de asemenea, ma duce capul (nu eu pe el), nu il tin degeaba pe umeri si aici nu am nevoie de (falsa) modestie. Dupa cum am mai zis, stiu ce pot si cat pot, insa de multe ori, nu vreau. Insa asta este o alta poveste...

Niciun comentariu: