sâmbătă, 24 mai 2008

World's best illusion

Sper doar sa aveti rabdare si sa va uitati la tot filmuletul. Stiu ca doar unii il vor intelege si vor fi de acord cu el, cei mai multi insa nu...
Nu vreau sa para ca incerc sa fac pe "desteapta", dar cunosc mentalitatea majoritatii, care nu este in stare sa recunoasca un adevar evident. Asadar, am postat acest filmulet mai mult pentru cei care pot sa accepte si alte puncte de vedere.

3 comentarii:

Anonim spunea...

:) treaba cu borcanu de lapte, care tine jumate din clip, e redundanta

inafara de asta e manipulativa
cristianity.com se reprezinta doar pe sine, nu pe mine sau pe altii care au o credinta, cum nici chiar biblia nu o face. biblia cu treaba ei, eu de ex, cu a mea.

nu poate sa-mi spuna ca sunt o persoana inteligenta, fara sa ma fi cunoscut; iar din pct asta automat dc nu sunt de acord imi atrag faptul ca ...nu sunt o persoana inteligenta. :)

exista chiar o stiinta a argumentarii, inca de la vechii si marii filozofi.

asta, ce e in clip, e un ex, o incercare de novice cel mult:)

tot de stiinta: aceasta e mereu in schimbare/transformare...pe masura ce se fac noi descoperiri

sondajele date de ziare mi se par putin ridicole:) adica in niciun caz nu reprezinta "stiinta"...de at sau de acum

Obisnuitele intrebari(de zei si de noi) http://aprozarnet.com/?p=18

Andreea.R spunea...

de acord cu tine, clipul reprezinta doar o incercare simpla... but it makes a pretty good point :)

aprozarnet spunea...

pai asta spuneam...ca nu face "a pretty good point" :) e doar o incercare copilaresca...nestiintifica chiar:) exact pe ce se bazeaza ei ca argument.

inafara ca stiinta nu e cuprinsa in granitele a ce au citat ei din anumite ziare:) si crede-ma ca nu vorbesc fara sa stiu...inafara de asta stiinta mai este si mereu si in continua schimbare, deci in anumite punte, ipoteze, teorii, legi definite etc...se contrazice, atunci cand avanseaza; si asta a facut-o tot timpul, o face acum...si o s-o mai faca tot timpul; pt ca stiinta nu e fixa si nu la fel, nu se termina nicioadata

oricum- fizica quantica, ca idee se ocupa de ce zice in clip; insa, desigur daca e sa te iei dupa iei, cred ca automat nu esti "inteligent" daca studiezi fizica quantica...cat la fel si cercetatorii care s-au ocupat si se ocupa cu ea - incepand inclusiv cu Einstein adica :)