luni, 5 mai 2008

DOVEZI CA LUMEA E NEBUNA:

"In Liban, e legal sa faci sex cu animalele, dar numai cu animalele femele. Cine reguleaza animale de sex masculin e pedepsit cu moartea". Sa inteleg ca libanezii sunt homofobi? :-?

"In Bahrein,un ginecolog mascul, poate, legal, sa examineze organele genitale ale unei femei, dar ii e interzis sa se uite direct in timpul examinarii. Are voie sa o vada folosind o oglinda". In fond, nu-i cam tot aia?

"Musulmanilor le e interzis sa se uite la organele genitale ale mortilor. Si groparilor le e interzis. Legea spune ca organele genitale trebuie acoperite cu o caramida sau un lemn". Dar ala care pune caramida (O_o) cum face? Nu tot trebuie sa se uite?

"Pedeapsa pentru masturbare in Indonezia e decapitarea". Damn! :-ss

"In Guram exista meseria de dezvirginator iar virginele platesc pentru privilegiul de a fi dezvirginate de meseriasul asta. Motivul? Legea din Guram interzice virginelor sa se casatoreasca". Cred ca e o bataie pe postul asta... =)

"In Hong Kong o femeie care, daca-si prinde barbatul cu alta femeie,
e imputernicita de lege sa-l omoare. Daaarrr...numai cu propriile maini. Amanta insa, poate fi omorata in orice alt fel". Once again, Marita Justitie!!!

"Femeile in sanii goi pot sa fie vanzatoare in Liverpool, Anglia.
Daaarrrr...numai in magazine de vanzare a pestilor tropicali". E logic, nu?

"In Cali, Columbia, o femeie are voie sa faca sex numai cu barbatul ei,
dupa lege. Si prima data cand se intampla, mama ei trebuie sa se uite, sa fie martora". N-as vrea sa fiu in pielea lor... brrr!

"In Maryland, e ilegal sa vinzi prezervative de la automate. Cu o singura exceptie: daca sunt vandute impreuna cu bauturile alcoolice la aparatele de la locurile de munca".(birouri,santiere..etc...etc...) No comment la asta! :)

"Oamenii si delfinii sunt singurele fiinte care fac sex de placere". De asta zambea Flipper tot timpul... =)))

"Fluturii degusta cu piciorul.." Eww...

"Steaua de mare n-are creier..." Cunosc si multi oameni care n-au...

2 comentarii:

Ariel Constantinof spunea...

am ras cu lacrimi =)) - putem prelua pt amdoar18ani.ro?

Bleed.Inside spunea...

sigur, ma bucur ca ti-au placut =))