marți, 8 aprilie 2008

Ma intreb…

...oare este normala atractia asta a mea pentru tipii cu figuri cat mai feminine? Dintotdeauna m-am topit dupa baietii cu parul lung, daca se poate blond si drept (prietenii stiu de ce), iar cu cat sunt mai slabi si mai inalti, cu atat mai bine. In general, imi plac tipii cu trasaturi androgine. Majoritatea sunt, din pacate, si gay...
Vreti si exemple?


Danny Noriega – dupa cum zice si el: straight as a RAINBOW, deci GAY

Matthew Lush – cica e o celebritate... ma rog, eu am dat de el intamplator... pacat ca el e the Gaygod :)

Bill Kaulitz – nu se stie, el sustine ca nu e gay, dar eu sincera sa fiu, ma “indoi” proFUND… eu zic ca nu recunoaste pentru ca i-ar dauna carierei... oricum, aduce mult cu Danny ca... tot.

Marilyn Manson – STRAIGHT cu certitudine (in sfarsit unu!), dar desigur, luat ;)

Asa e cu cei mai draguti, nu? Ori sunt luati, ori sunt homosexuali. Dar am descoperit ca gay-ii sunt chiar niste persone foarte amuzante. Cel putin cu primii doi si cu unca unul, pe nume Chris, am vorbit pe Stickam (okay, poate “vorbit” e cam mult spus…) si cert e ca am ras cat n-am ras intr-o luna de zile si faza e ca nu am ras de ei ci cu ei!

Si in ultimul timp, aceasta atractie este din ce in ce mai puternica. Oricum, nu ma tem ca ma transform in bisexuala sau lesbiana (LOL), asta este exclus (ma rog, never say never) pentru ca si cei mentionati anterior sunt totusi persoane de sex masculin, cel putin din punct de vedere biologic :)

Majoritatea femeilor am observat ca se dau in vant dupa “omul cavernelor”. Stiti, cu cat mai “paros” si mai plin de muschi, cu atat e masculul mai feroce, nu? Asadar poate pare putin bizara aceasta afinitate a mea pentru barbatii cu aspect androgin/metrosexuali/gay, insa cine poate stabili normalul? Marea majoritate construieste standardele considerate firesti sau “fiecare se crede normal”?

Ce vreau totusi sa spun prin aceasta postare? Mda, nici eu nu stiu exact. Pe de-o parte, am vrut sa imi expun parerea personala, iar pe de alta, doresc sa aflu si parerile altora...

2 comentarii:

Alexandra Ghita aka Lexis spunea...

eu cred ca e ok atata timp cat e barbat din punct de vedere biologic, cum ai spus si tu. Chiar daca nu inteleg aceasta afinitate a ta, sunt sigura ca "anormal" nu e cuvantul potrivit pentru tine. Plus ca nu iti plac numai tipii cu aspect "gay" soooo.. I think it's ok after all. Si sa iti zic un secret, cred ca mi-ar placea sa am un amic gay, hihihi ;))

Bleed.Inside spunea...

Da, stiu ca avem gusturi foarte diferite la barbati :)... ale tale sunt poate mai aproape de standarde, ca sa nu zic de normal... Si da, un amic gay ar fi super tare, stii cat sunt de haiosi? O sa iti spun maine faza :))