vineri, 6 martie 2009

Exiled on a deserted island

De 5 zile nu mai am acces la internet şi s-ar putea ca nici în următoarele 3-4 zile să nu am, so I'm practically exiled on a deserted island. Nu că viaţa mea ar depinde de conexiunea asta, ci doar... multe dintre acţiunile mele. Întâi am dat vina pe firma de internet la care sunt abonată, dar se pare că de fapt, routerul este problema. Asta înseamnă că internetul merge, dar doar la calculatorul lui taică-miu, ceea ce pentru mine, este ca şi când nu ar merge. Este al treilea router pe care îl schimb în patru ani, porcăriile astea parcă ştiu exact când le expiră garanţia şi atunci se strică. Deşi ăsta ultimul e încă în garanţie, dar decât să aştept cel puţin două săptămâni până îl repară, după cum mi-au spus, prefer să cumpăr altul. Aşa că mâine urmează să dau comanda, am găsit unul destul de lăudat şi probabil luni mă duc să îl iau.
Se presupune că în "pauza" asta trebuia să mă ocup de diversele proiecte pentru facultate but guess what, şi pentru acelea am nevoie de internet!

Later edit: Am găsit nişte lucrări tare interesante şi destul de dificil de realizat. Am mai făcut animaţii până acum, dar nimic prea complex, din lipsă de timp şi de răbdare. Acum însă m-am hotărât, când îmi recapăt internetul full-time, o să încerc şi eu ceva asemănător.

Photobucket

rain Pictures, Images and Photos

Photobucket

Niciun comentariu: